Koronavirustartunta kanariansaarilla. Italiassa todettu jo yli tuhat koronavirustapausta, Yhdysvalloissa ensimmäinen koronaviruskuolema

Korona levisi Kanariansaarille

koronavirustartunta kanariansaarilla

Näin tuumimme perheen kanssa, kun luin ääneen uutista, jonka mukaan ensimmäinen koronavirustartunta on todettu Kanariansaarilla Teneriffalla. Teneriffalla koronaviruksen tartuttamaksi todetun italialaisen on uutisoitu olevan ammatiltaan lääkäri, joka on kotoisin Pohjois-Italiassa sijaitsevalta Lombardian alueelta. Mahdollisen koronavirukseen liittyvän hengitystieinfektion takia Kiinassa oli tarkkailussa noin 102 000 ihmistä. Tartuntamäärät olivat jopa 10-kertaistuneet yhden vuorokauden aikana, ja uusia tartuntoja oli jopa 15 000. Toistaiseksi ei ole vielä mitään syytäkään, mikseivät jatkaisi.

Next

Teneriffalla on todettu koronavirustapaus

koronavirustartunta kanariansaarilla

Hän hakeutui paikalliseen terveyskeskukseen voituaan huonosti useita päiviä. Kaikki kuolintapaukset olivat Manner-Kiinassa lukuun ottamatta kahta kuolemaa Hongkongissa ja Filippiineillä. Yhdysvallat kuitenkin ilmoitti perjantaina paikallista aikaa, että kokousta siirretään. Kiina asetti uusia karanteeneja ja kielsi joukkotapahtumia. Koronavirus levisi samana päivänä Singaporeen ja Vietnamiin.

Next

Koronavirusepidemian 2019

koronavirustartunta kanariansaarilla

Toissa vuonna yli 5,6 miljoonaa yhdysvaltalaista vieraili Italiassa, mikä oli toiseksi eniten saksalaisten matkailijoiden jälkeen. Se tietää myös huonoa näkyvyyttä ja ilmassa leijuvaa hienoista hiekkaa. Diamond Princess -aluksella oli vahvistettuja tartuntoja 61. Sairaala on joutunut pyytämään, että silmäklinikan potilaat eivät soittaisi päivystykseen. Lämpötilojen odotetaan nousevan Gran Canarialla, Fuerteventurassa ja La Graciosassa aina 35 asteeseen. Järjestön asiantuntijat olivat yhä erittäin huolissaan Kiinan kasvavasta tartuntamäärästä. Suomalaisten matkailijoiden suosimalla Teneriffan saarella Espanjassa on todettu koronavirustartunta.

Next

Neuvottelut jumissa: teollisuuslakko alkaa maanantaina

koronavirustartunta kanariansaarilla

Tautiin oli kuollut yli 1 360 ihmistä. . Yhden ihmisen tartunta todettiin Bordeaux'ssa ja toisen Pariisissa. Edit: Tarkennettu Kanariansaarten tartuntatapausten määrää klo. Matkustuskiellot vaikuttavat nyt arviolta 56 miljoonaan ihmiseen.

Next

Aftenposten: Oslossa yliopistosairaalan lääkärillä todettu koronavirustartunta

koronavirustartunta kanariansaarilla

Yhdysvalloissa on vahvistettu 65 koronavirustapausta, joista lähes kaikki ovat liittyneet oleskeluun ulkomailla tai kontaktiin sairastuneeseen henkilöön. Ulkoministeriö kehottaa matkailijoita noudattamaan erityistä varovaisuutta, kun aiemmin kehotuksena oli noudattaa tavanomaista varovaisuutta. Löydös vihjaa, että virus saattaa jo kiertää paikallisesti ihmisestä toiseen. Ulkoministeri perustelee tautitapausten verrattain suurta määrää sillä, että maa on tehnyt joukkotestauksia. Koronaviruspelot vaikuttavat myös Kaakkois-Aasian maiden yhteistyöjärjestö Aseanin kokouksen aikatauluihin Yhdysvalloissa. Italiassa on vahvistettu tähän mennessä jo kuusi koronaviruskuolemaa ja tartunnan on saanut ainakin 229 ihmistä. Jos se ei muutu, matkan peruuttamisesta peritään normaali peruutusmaksu, Aaltonen sanoo.

Next

Italiassa todettu jo yli tuhat koronavirustapausta, Yhdysvalloissa ensimmäinen koronaviruskuolema

koronavirustartunta kanariansaarilla

Potilas on eristettynä ja saa hoitoa, eikä muita tartuntoja tässä vaiheessa epäillä, osavaltion terveysasioista vastaava ministeri Jenny Mikakos sanoi. Varhain tiistaina koronavirukseen uutisoitiin kuolleen jo yli 2 600 ihmistä pelkästään Kiinan alueella. Maassa oli lauantai-iltaan mennessä raportoitu 1 128 koronavirustartuntaa ja 29 kuolemaa, kertoo uutistoimisto Reuters. Useat asiantuntijat ovat varoittaneet, että uudesta koronaviruksesta voi tulla pandemia. Ruotsin kansanterveyslaitoksen epidemiologin Anders Tegnellin mukaan maa voi vastaanottaa satoja koronatapauksia ulkomailta ilman että se tarkoittaisi viruksen leviämistä Ruotsissa. Tämä on hyvä tapa, jota kannattaa noudattaa erityisesti nyt.

Next

Koronavirusepidemian 2019

koronavirustartunta kanariansaarilla

Useita suomalaisturisteja on joutunut karanteeniin hotellissa Teneriffalla Kanariansaarilla. Juhlintaan liittyviä suuria yleisötapahtumia on peruttu eri puolilla maata. Lehden mukaan on kuitenkin mahdollista, että kiinalaisviranomaiset eivät kerro julkisuuteen kaikkia tietoja tartuntojen ja kuolemien määristä. Tiibetissä todettiin ensimmäinen tartunta, ja sen myötä jokaisessa Kiinan provinssissa oli todettu koronavirustartuntoja. Australia kielsi maahantulon kaikilta Manner-Kiinasta matkustavilta ulkomaalaisilta. Yhdysvallat kehottaa kansalaisiaan välttämään tarpeetonta matkustamista Italiaan Yhdysvallat on kehottanut kansalaisiaan välttämään tarpeetonta matkustamista Italiaan. Matkanjärjestäjät ovat kertoneet jatkavansa lentojaan Teneriffalle normaaliin tapaan.

Next

Koronavirusepidemian 2019

koronavirustartunta kanariansaarilla

Yhdysvallat kielsi pääsyn maahan ulkomaalaisilta, jotka ovat käyneet Kiinassa edeltäneen kahden viikon aikana. Karanteeniin jäi vielä 700 matkailijaa. Yhdysvallat kuitenkin ilmoitti perjantaina paikallista aikaa, että kokousta siirretään. Aiemmin tartunta piti varmistaa vielä nukleiinihappotestillä. Viime päivien aikana tartuntoja oli todettu edellistä vähemmän, 21. Kahta kuollutta lukuun ottamatta kaikki kuolemantapaukset olivat Hubein maakunnasta, josta viruksen uskotaan alun perin lähteneen leviämään.

Next